about-us

Kelas og Co. A/S er beliggende på Høffdingsvej i Valby og har specialiseret sig i salg af profiler og værktøj til erhvervsdrivende inden for tæppe- og gulvbranchen. Firmaet blev grundlagt i 1979 af Svend Keldsen med salg af enkelte profiler. Salget af profiler blev en succes, og firmaet voksede hastigt med at udvide sortimentet af profiler. I 1991 blev Kelas & Co. solgt til Nicolai Edinger. Idag sælger vi flere hundrede forskellige profiler, og der kommer stadig nye til. Vi har også udvidet sortimentet med værktøj, måtter, Ardex produkter og meget mere inden for tæppe- og gulv-branchen.

Firmaet er i en kraftig vækst, og vi arbejder hele tiden på at forblive den førende leverandør af tilbehør til erhvervsdrivende inden for tæppe- og gulvbranchen.

Kundeoprettelse

Oprettelse som kunde på Kelas hjemmeside sker ved at ansøge om et kundelogin. På forsiden af hjemmesiden, eller i højre kolonne på denne side, finder du et link ”Ansøg om kundelogin”. Skemaet udfyldes og sendes. Når Kelas har modtaget og godkendt ansøgningen, får du besked via telefon eller e-mail, og de ekstra services på vores hjemmeside kan benyttes. Vær opmærksom på at du ikke automatisk har en kundeprofil på vores hjemmesiden, selv om du i forvejen er oprettet som kunde hos Kelas.

OBS: Vi gør opmærksom på, at vi ikke handler med private.

Med venlig hilsen

Kelas&Co. A/S

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password